Contact met Engelen

Hoe vaak hoor je het niet om je heen? Die heeft een engeltje op de schouder. Of: ik ben echt gered door een beschermengel.

Maar wat bedoelen we hier eigenlijk mee?

Er zijn heel veel momenten in het leven van een mens waarop ingegrepen wordt zonder tussenkomst van een ander mens. Bij ongevallen is dat ons het meest bekend, maar wat te denken van liefdes- of financiële problemen.

Wat zijn engelen? Nog voor het hele universum ontstond was er al iets, De Bron. Een almachtige energie waarin de vermogens liggen tot creatie. Om al hetgeen er stond te gebeuren (de zgn. Big Bang, zoals de wetenschap het noemt) te kunnen overzien en begeleiden werden energieën uitgezonden in een grote verscheidenheid aan kennis en macht. Daardoor kregen de energieën ook kleuren die gecreëerd werden door de samenstelling van de energiestroom in de verschijningen. De vorm die wij zien is zoals onze voorouders deze opgetekend hebben. Wezens met vleugels. De vleugels zijn eigenlijk de uitwaaiering van de energie en het Licht dat zij uitstralen. Door de tijd heen en met de opdrachten die zij kregen vanuit De Bron hebben zij hun vormen leren aanpassen naar de diverse wezens in het universum dat almaar groter werd en nog steeds aan het uitdijen is. Dit heeft de beeldvorming van de Engelen bij ons op Aarde beïnvloed. De overgang van de energie naar menselijke gedaante is het moment waarop we een gedaante met vleugels zien.

Moment van transformatie

De Engel in menselijke gedaante. Soms in een mensenleven laten ze je weten dat ze er zijn voor je. Je zult ze ook direct herkennen en voelen. Ondanks de menselijke gedaante houden ze hun Licht stralend door de ogen die jou tot in je binnenste raken en laten weten dat ze er voor je zijn.

Contact met de Engelen kun je ieder moment leggen. Hiertoe hoef je alleen bewust te geloven in hen. Vragen om hulp is natuurlijk altijd mogelijk en hun ondersteuning is er ook zonder je hulpvraag. Daartoe hoef je alleen maar te leren hoe je hiermee om dient te gaan. De workshops zijn daar een mooie gelegenheid voor. Daar ontmoet je gelijkgestemden en kun je veel van elkaar leren. Tevens wordt dan je onderbewuste met het bewuste gelinkt zodat je intens kunt Leven met hun Licht.