Begeleiding op weg naar

Als je bewustwording meer vragen opwerpt dan antwoorden is het waarschijnlijk tijd om een begeleider te raadplegen zodat alles dat er gebeurt een plek krijgt en de doelen ervan duidelijk worden.

Wij kunnen je bijstaan op de weg naar het vinden van je zelf-liefde. Juist omdat de mens uit het ego-tijdperk stapt is het moeilijk te zien wat nu zelf-liefde is en wat egocentrische gedachten zijn. Door gezamenlijk hiermee aan de gang te gaan tijdens de sessie zul je leren hoe om te gaan met dit nieuwe gevoel en gedragspatroon en zul je gaan leren wat de zeer positieve gevolgen zijn hiervan. De sessie kunnen een half uur of een uur duren, afhankelijk van je eigen wens.

Wil je je eigen spiritualiteit ontwikkelen of verder verdiepen, dan kunnen we je daarin ondersteunen en leren hoe er mee om te gaan en wat aan te wenden ter versterking van de aanleg. In sessies van een uur per keer zal ingegaan worden op de onderwerpen.

Geest en lichaam werken nauw samen, maar soms ook even niet en blokkeert het fysieke het geestelijke. Hiervoor zijn methodes ontwikkeld om de blokkades te op te heffen. Dit kan alleen als je ervoor open staat om dit gezamenlijk aan te pakken tijdens de sessies, want de blokkades kunnen alleen verdwijnen als je daar zelf hard aan werkt. De sessies duren ongeveer een uur per keer.

Voor het maken van een afspraak kun je ons mailen : info@sisiwi-spiritueel.nl