Zie hier de Reviews beoordelingen

25-09-2019

Huis reinigen en een persoonlijk gesprek

Wij zijn een weekje weggeweest en merkte ik bij thuiskomst weer het oude klote gevoel. Dit had ik Fb gezet en hierop heeft Michel op gereageerd. Afgelopen zaterdag zijn Sietske en Michel bij ons thuis geweest.
Aangezien ik al een tijdje zoekende ben en onrustig voel. Mijn huis is mijn huis niet, negatieve flow, dingen gaan zomaar kapot of zijn ineens weg.. Radeloos was ik. Ook zocht ik hulp omdat ik zelf ook volop in ontwikkeling zit. Eindelijk heb ik wat toolzz aangereikt gekregen door beide. Sietske heeft me figuurlijk een schop gegeven☺️ die had ik even nodig. Michel is door ons huis gegaan en heeft een paar vervelende negatievelingen weggehaald… Samen hebben we ons gericht om mijn vader⏱ naar het licht te brengen zodat hij zijn pad verder op kan gaan. Dit was best een pijnlijk moment voor mij😭. En we hebben samen Uriëlaangeroepen🧖🏼‍♂️ om mij en mijn huis en mijn omgeving te beschermen tegen negatieve energieën🧿⚗️🌡🧪. Dit kan ik nu ook zelf. En zojuist krijg ik nog een persoonlijke boodschap waar ik mijn kracht uit kan halen. Ook heeft Michel onze kleine man behandeld📿en heeft hem een beschermengel en een steen voor bescherming (bergkristal) Dit heeft hem heel goed gedaan. Voor mijn gevoel vind ik hem al iets rustiger🙏❤️🍀

Echt ik ben super geholpen en ben ze super dankbaar. En ik ga zeker workshops bij ze volgen, wanneer ik daar de draagkracht voor heb.
Want die geven ze namelijk ook en ze hebben een winkel geopend in Dronten.

Wendy Longfield