Even voorstellen

Welkom op de site van Sisiwi. Wie ben ik?

Ik ben Sietske. Dagelijks bezig met het hoger bewust leven, ook wel omschreven als spiritueel. Tevens heb ik er mijn werk van gemaakt mensen te helpen met vragen, problemen of begeleiding op dit gebied.

Sietske

Ik ben de creatieve geest. Ik ben zelf High Sensitive en deel graag mijn ervaringen met jou. Tevens coach ik mensen die op zoek zijn naar hun spirituele bewustwording.

Mijn vaardigheden bestaan uit:

Coaching

HSP en HSS. Hoe hiermee om te gaan.

Iedereen, maar met name jonge kinderen kunnen worstelen met het eigen “zijn” . Door de hooggevoeligheid is het zeer lastig om de concentratie en focus goed te houden, waardoor het op school, bij spelen, op het werk en zelfs binnen relaties van invloed kan zijn.

Wat is nu eigenlijk High Sensitivity? Dit is het meer bewust zijn van beelden, geluiden en geuren om je heen, waardoor alles beter binnen komt.

Dus eigenlijk is dat heel mooi? Ja, met enkele kanttekeningen helaas.

Hierover verschijnt zeer binnenkort een geheel nieuwe pagina.

Reiki massage

Kleurenanalyse

heeft u hulp nodig bij het combineren van kleding, sieraden en accessoires? Of juist bij de inrichting van uw woning? Zij is als kleuren-analiste u graag van dienst.

Intuitief tekenen en schilderen

Sietske is zelf vaak te vinden achter haar tekentafel en schildersezel, waar werkelijkheid, fantasie en elementen uit haar contacten met het bovennatuurlijke gecombineerd worden tot ware kunstwerken. Ook u kunt dit u eigen maken tijdens een van haar workshops.

Kaartlegging der Engelen en De Bron

Dagelijks legt Sietske de kaart voor haar zelf en voor anderen. De boodschappen legt zij helder uit aan u. U kunt haar ook benaderen via onze shop.

Sietske voelt heel sterk aan waar je knelpunten zitten om je volledige bewustwording (je spiritualiteit) te laten groeien en tot volle wasdom te laten komen.